colored-pencils-1506589_1920

Welkom op dearbodienst.nl

Dienstverlening Argo Advies

Het vertrekpunt is dat voor professionals uit het onderwijs en kinderdagverblijf hetzelfde testprotocol gaat gelden als voor zorgprofessionals. Dit betekent dat er laagdrempelig getest kan worden als personeel in deze branches minimaal 24 uur klachten (hoesten en/of neusverkoudheid en/of koorts) vertoont. Tot het moment dat de testuitslag bekend is, gaat een medewerker niet aan het werk. Is deze test negatief, dan kan hij of zij weer aan het werk. Is de test positief, dan blijft de medewerker thuis tot 24 uur klachtenvrij.

Het aanmelden voor de test wordt voorafgegaan door een triage. Heeft u als organisatie niet zelf de middelen of capaciteit om deze triage* vorm te geven? Dan kan De Arbodienst u als klant hierbij ondersteunen.

Dienstverlening De Arbodienst

Wij kunnen via een door ons opgezet team van gedelegeerde professionals, werkzaam in opdracht van een bedrijfsarts, de triage voor uw personeel afnemen. U wordt gekoppeld aan een van onze professionals, die uw vaste contactpersoon wordt voor de uitvoering van de triage.

Wilt u gebruikmaken van deze dienstverlening?

Bent u als werkgever werkzaam in het Onderwijs en/of Kinderopvang en heeft u medewerkers met COVID-19 klachten die in direct contact met kinderen staan? En wilt u gebruik maken van onze dienstverlening? Stuur een mail naar triage.covid19@paradigma.nl met vermelding van de volgende informatie:

  • Organisatie
  • Aantal medewerkers
  • Contactpersoon
  • Contactgegevens

Een professional binnen De Arbodienst neemt vervolgens contact met u op om het proces omtrent de COVID-19 triage vorm te geven voor uw organisatie.

Wij kunnen deze additionele dienstverlening voor u verzorgen tegen een uurtarief van €40,-, exclusief BTW. Dit betreft enkel de ondersteuning die door De Arbodienst wordt uitgevoerd.

Meer informatie

Voor meer informatie over het testbeleid voor zorgprofessionals kunt u contact opnemen met uw Adviseur Inzetbaarheid of via het telefoonnummer 088 - 031 32 00.



* Triage is het beoordelen van slachtoffers bij o.a. pandemieën, verdeeld in verschillende categorieën naar de ernst van het ziektebeeld. Er wordt gekeken naar wat de ernst is, wat prioriteit heeft en hoeveel tijd de zorg rondom deze vraag kost.

 

 

Het Laatste Nieuws