Paradigma - Argo-170
Preventie en Vitaliteit

Een vitale organisatie is de beste investering!

Wij kijken niet alleen naar de verzuimende medewerkers, maar naar alle medewerkers binnen uw organisatie. Omdat de gemiddelde leeftijd toeneemt, we langer moeten werken en werk fysiek zwaar kan zijn of veelal achter een bureau kan plaatsvinden, is het belangrijk om aandacht te schenken aan een gezonde leefstijl en de preventie van arbeidsverzuim.
 

Goed nieuws:

u als werkgever kunt hier preventief invloed op uitoefenen. Argo Advies biedt verschillende diensten aan op het gebied van preventie en vitaliteit op de werkvloer. Denk bijvoorbeeld aan verschillende vitaliteitsprogramma's, zoals de Vitaliteitskermis en individuele coachingstrajecten. Maar ook (verplichte) onderzoeken, zoals de RI&E en het PMO, zijn onderdeel van onze dienstverlening. 

We gaan graag de uitdaging aan om uw organisatie weer gezond en vitaal te maken! Samen met u en uw medewerkers gaan we aan de slag met een effectief vitaliteitsbeleid. Hoe we dat gaan doen, dat hangt af van uw vraagstuk en de knelpunten binnen uw organisatie. Tijdens een intakegesprek inventariseren we de knelpunten en bekijken we welke diensten het beste hierbij aansluiten.

Wilt u meer weten over de visie van Argo Advies op Preventie en Vitaliteit? Of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan een kijkje bij 'zo denken wij over...'

Workshops en trainingen over Vitaliteit 

Naast onze vitaliteitsprogramma's biedt Argo Advies verschillende (online) workshops aan op het gebied van Vitaliteit, zoals: 

Bekijk ons gehele aanbod aan online workshops bij 'trainingen en workshops'. 

Zo denken wij over...

Paradigma - Argo-4

Leiderschap

U als leidinggevende heeft de regie; de medewerker staat aan het roer 

Paradigma - Argo-89

Duurzame Inzetbaarheid

Energiek en op een fijne wijze blijven werken: nu en straks

Paradigma - Argo-198

Verzuimmanagement

Onze aanpak bewijst het: aandacht werkt beter!  

Paradigma - Argo-145

Tijd voor vitaliteit

Positief en energiek in het leven staan