Schrijven#overdesamenwerking

Wij hebben inmiddels een klantenbestand van ruim 500 klanten. Met onze consequente aanpak zien we dat meer en meer bedrijven kiezen voor Argo advies. Onderstaand vindt u recensies van enkele bedrijven waar wij mee samenwerken. Zij zien dat onze benadering werkt. 
''Wij hebben voor Argo advies gekozen omdat de filosofie die Argo hanteert een op een aansluit op onze bedrijfsvoering.'' ''Door de uitstekende samenwerking, duidelijke lijnen en de begeleiding van een vaste verzuimdeskundige is het verzuim tot wel 50% verminderd! Wij zijn heel content met Argo advies.'' 


''Het verzuimsysteem is een handige tool die Argo advies biedt en een direct, snelle aanpak bevordert. Het meedenken van actieve professionele mensen maakt dat wij met plezier samenwerken met Argo advies.'' ''Argo advies, is advies met een persoonlijk tintje, ze denken graag met ons mee.

We werken al jaren samen. Zij hebben op vele gebieden goede kennis en expertise in huis waar wij graag gebruik van maken.'' ''Het advies van Argo advies is altijd met het oog op het belangrijke doel: hoe kan de zieke medewerker snel weer het arbeidsproces in, wat kan Argo advies doen maar ook wat kunnen werkgever en werknemer samen doen. Wij weten uit ervaring dat deze aanpak werkt en zijn zeer tevreden met Argo advies.”