Paradigma - Argo-159
Bedrijfsarts én Inspirator; de perfecte combinatie!

Ben jij de inspirator van onze artsen?

Ben jij een expert in de sociale geneeskunde? Wil jij je passie voor de bedrijfsgeneeskunde overdragen aan onze artsen en hen inspireren? Dan past deze functie bij Argo Advies perfect bij jou! Jij ziet bedrijfsgeneeskunde als een vak van beïnvloeding en niet als een vak van alleen beter maken. Je houdt je niet vast aan protocollen, maar toont lef en denkt out of the box!

Waar kom jij te werken?

Argo Advies is een dynamische, succesvolle arbodienstverlening waar we gezamenlijk streven naar hetzelfde doel: vitale medewerkers in een vitale organisatie. Wij hebben een eigenzinnige kijk op verzuim, vitaliteit en arbeidsomstandigheden en willen bewustwording en gedragsverandering creëren.

Je speelt een belangrijke rol binnen onze organisatie en onderhoudt nauwe contacten met verschillende partijen, zoals de directie, het management en natuurlijk jouw collega-artsen. Jouw passie voor je vak komt niet alleen tot uiting bij onze klanten en je collega’s: je wil je artsen in jouw team inspireren en superviseren. Je neemt je team mee in de wereld van de bedrijfsgeneeskunde en wil hen enthousiasmeren voor de opleiding tot bedrijfsarts die zij kunnen volgen bij Argo Advies.

Als bedrijfsarts ga jij vijftien artsen coachen en inspireren. Zelf ben je drie dagen werkzaam als arts; de overige twee dagen stap jij in je rol van insporator en leidinggevende. Bij Argo Advies werk je als arts samen met een team van zorgprofessionals. Deze samenwerking is zonder enige twijfel uniek te noemen! Een verzuimde medewerker wordt eerst gezien door de Arbeidsverpleegkunde (AVK) of er wordt telefonisch contact opgenomen met een praktijkondersteuner bedrijfsarts (POB). Jouw expertise wordt altijd ingezet bij complexe casussen. Samen met je team, werken jullie aan een optimale samenwerking met onze klanten.

Er zijn korte en directe communicatielijnen. Daarnaast worden jouw competenties optimaal benut. Je hebt meer variatie in taken en krijgt meer ruimte om complexe problematiek te begeleiden. 

Spreekt dit jou aan?

Heb jij lef en durf je buiten de lijntjes te denken? Dan past de rol van bedrijfsarts én inspirator binnen Argo Advies perfect bij jou!

 • Je werkt vanuit maximale, respectvolle aandacht en zo nodig noodzakelijke zakelijkheid.
 • Je houdt je niet vast aan protocollen, maar denkt juist out-of-the-box.
 • Je ziet bedrijfsgeneeskunde als een vak van beïnvloeding van houding en gedrag en niet als een vak van beter maken.
 • Je werkt nauw samen met andere professionals, zoals de Adviseur Arbeid en Gezondheid, psychologen, arbeidsdeskundigen, re-integratieconsultants en vitaliteitscoaches.
 • Je werkt regelmatig op een klantlocatie. Je bent dus ‘daar waar het gebeurt’.
 • Je bent de inspirator voor jouw team en je neemt ook echt de tijd voor je mensen

De collega waar we naar op zoek zijn:

 • Is een BIG-geregistreerd als arts en Bedrijfsarts
 • Is bereid om naar klantlocaties te reizen: uiteraard wordt dit zo praktisch mogelijk ingericht.
 • Wil graag artsen inspireren en coachen in hun loopbaan
 • Is innovatief, flexibel en besluitvaardig
 • Heeft géén 9 tot 5 mentaliteit
 • Beschikt over het Argo Advies-DNA: je bent innovatief, hebt lef en durft buiten de lijntjes te denken. Bovendien denk je van nature in mogelijkheden en niet in beperkingen en diagnoses.

Wat bieden wij?

Als arts binnen Argo Advies ga je aan de slag in een dynamisch team in een snelgroeiend bedrijf. Je proeft de trots en het enthousiasme bij de collega’s van Argo Advies; iedereen helpt elkaar waar het kan. Deze dynamiek zorgt ervoor dat je veel van elkaar kan leren. Heb je ambitie? Dan zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. We moedigen eigen initiatief en ondernemerschap aan en stimuleren onze medewerkers om zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak te groeien. 

Op kantoor kan je gebruikmaken van de sportfaciliteiten. Daarnaast kom je terecht in een gezellig team; paraDIGMA groep organiseert regelmatig feestjes, uitjes, VrijMiBo’s en andere activiteiten.

Daarnaast bieden wij:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris wordt afgestemd op jouw werkervaring en is marktconform.
 • Alle benodigde middelen om je functie zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen, zoals een leaseauto, laptop en telefoon.
 • Een uitdagende functie in een jonge en ambitieuze werkomgeving.

Wie zijn wij?

Argo Advies is een jonge, succesvolle arbodienstverlening met een eigenzinnige kijk op verzuim, vitaliteit en arbeidsomstandigheden. We zijn een sterk groeiende organisatie en steeds meer organisaties weten ons te vinden! We hebben drie kantoorlocaties: Nieuwegein, Etten-Leur en Uden. Ondanks deze vaste locaties, is Argo Advies door heel Nederland actief.

Argo Advies is onderdeel van de paraDIGMA groep: een groep van samenwerkende bedrijven met expertise op alle deelgebieden van Duurzame Inzetbaarheid. In Argo Advies vind je een flexibele werkgever in een vrije en informele omgeving! De lijnen zijn kort, zowel tussen de collega’s onderling als tussen de verschillende disciplines die we in huis hebben.

Solliciteren?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in zijn geheel in, aangevuld met CV en motivatiebrief. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met recruitment support via recruitment@paradigma.nl 

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer op deze functie

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.