Paradigma - Argo-19
Bedrijfsarts

Geregistreerd arts m/v, 24-40 uur per week

Ben jij een arts en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij bijdragen aan duurzame inzetbaarheid en hier de vrije hand in hebben? Dan ben jij bij Argo Advies aan het juiste adres!

Argo Advies is een jonge, succesvolle arbodienstverlening waar we gezamenlijk streven naar hetzelfde doel: gezonde medewerkers in een gezonde bedrijfsomgeving. Wij hebben een eigenzinnige kijk op verzuim en willen bewustwording en gedragsverandering creëren.

Momenteel zijn er 12 artsen werkzaam bij Argo Advies. De samenwerking binnen Argo Advies tussen de Adviseur Inzetbaarheid, de arts en de andere medisch specialisten is zonder enige twijfel uniek te noemen! Zo wordt een verzuimende medewerker eerst gezien door de Adviseur Inzetbaarheid. Indien noodzakelijk wordt de expertise van een arts ingezet. De verzuimende medewerker krijgt hierdoor alleen te maken met overdracht van de ene naar de andere zorgprofessional wanneer dit echt als nodig wordt geacht. De communicatielijnen worden korter en directer. Bovendien worden de competenties van de arts hierdoor optimaal benut; dit betekent namelijk meer variatie in taken, bijvoorbeeld in de samenwerking en het aansturen en het coachen van collega’s aan wie taken zijn gedelegeerd. De arts krijgt meer ruimte om de complexe problematiek te begeleiden.

Spreekt dit jou aan?

Herken jij jezelf in deze visie? Heb jij lef en durf je buiten de lijntjes te denken? Dan past de rol van arts binnen Argo Advies misschien perfect bij jou!

Wat ga je doen?

Als arts loop je de eerste maand met een collega-arts mee. Vervolgens ga je steeds meer zelfstandig aan de slag met werkgevers en medewerkers. Bij Argo Advies gaat je expertise verder dan het vaststellen van een medische oorzaak: je gaat in gesprek over de achterliggende oorzaken en kijkt ook naar gedrag en keuzes die medewerkers maken om te verzuimen.

Net als jouw collega’s ben je waarschijnlijk niet veel op kantoor aanwezig. Je bent voornamelijk werkzaam op klantlocaties. Je krijgt dus een uniek kijkje achter de schermen bij werkend Nederland!

Hoe ga je te werk?

 • Je werkt vanuit maximale, respectvolle aandacht en zo nodig noodzakelijke zakelijkheid.
 • Je houdt je niet vast aan protocollen, maar denkt juist out-of-the-box.
 • Je ziet bedrijfsgeneeskunde als een vak van beïnvloeding van houding en gedrag en niet als een vak van beter maken.
 • Je werkt nauw samen met andere professionals, zoals de adviseur inzetbaarheid, psychologen, arbeidsdeskundigen, re-integratieconsultants en vitaliteitscoaches.
 • Je werkt regelmatig op een klantlocatie. Je bent dus ‘daar waar het gebeurt’.

De collega waar we naar op zoek zijn:

 • Is een BIG-geregistreerd als arts.
 • Beschikt over een rijbewijs B. Bovendien ben je bereid om naar klantlocaties te reizen: uiteraard wordt dit zo praktisch mogelijk ingericht.
 • Heeft bij voorkeur veel werkervaring en mogelijk een eerder afgeronde medische specialisatie.
 • Kan goed zelfstandig werken.
 • Is innovatief, flexibel en besluitvaardig
 • Heeft géén 9 tot 5 mentaliteit
 • Beschikt over het Argo Advies-DNA: je bent innovatief, hebt lef en durft buiten de lijntjes te denken. Bovendien denk je van nature in mogelijkheden en niet in beperkingen en diagnoses.

Wat bieden wij?

Als Arts binnen Argo Advies ga je aan de slag in een jong team in een snelgroeiend bedrijf. Je proeft de trots en het enthousiasme bij de collega’s van Argo Advies; iedereen helpt elkaar waar het kan. Deze dynamiek zorgt er voor dat je veel van elkaar kan leren. Heb je ambitie? Dan zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. We moedigen eigen initiatief en ondernemerschap aan en stimuleren onze medewerkers om zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak te groeien. 

Op kantoor kan je gebruikmaken van de sportfaciliteiten. Daarnaast kom je terecht in een gezellig team; paraDIGMA groep organiseert regelmatig feestjes, uitjes, VrijMiBo’s en andere activiteiten.

Daarnaast bieden wij:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris wordt afgestemd op jouw werkervaring en is marktconform.
 • Alle benodigde middelen om je functie zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen, zoals  een leaseauto, laptop en telefoon.
 • Een uitdagende functie in een jonge en ambitieuze werkomgeving.

Wie zijn wij?

Argo Advies is onderdeel van de paraDIGMA groep: een groep van samenwerkende bedrijven met expertise op alle deelgebieden van Duurzame Inzetbaarheid.
Argo Advies heeft drie kantoorlocaties: Nieuwegein, Etten-Leur en Uden. Ondanks deze vaste locaties, is Argo Advies door heel Nederland actief.

“Je komt terecht in een transparante organisatie waar de deuren altijd openstaan en waar iedereen elkaar wil helpen. Het is een grote en vooral gezellige groep. Iedereen is heel positief en open naar elkaar toe”, vertelt teamleider en Adviseur Inzetbaarheid Siham Aen Messaoudi.

Solliciteren?

Vul onderstaand sollicitatieformulier in zijn geheel in, aangevuld met CV en motivatiebrief. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met recruitment support via recruitment@paradigma.nl 

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Solliciteer op deze functie

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.