Paradigma - Argo-59
Werken bij Argo Advies

Durf jij buiten de lijntjes te denken? 

Mooi, dan pas jij waarschijnlijk goed bij Argo Advies! Wij zijn continu op zoek naar unieke mensen met lef en enthousiasme die ons team versterken.  
 

Bij Argo Advies werken mensen die stuk voor stuk het verschil willen maken en die de visie van Argo Advies als geen ander kunnen uitdragen! Kijk bij de onderstaande vacatures of er een passende functie is, of vul het open sollicitatieformulier in. 

Vacature

Basisarts

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze basisarts m/v. Wij zoeken basisartsen voor alle regio's in Nederland.  Functieomschrijving De basisarts werkt naast een groep specialisten met een team v...

Vacature

Bedrijfsarts

Ben jij een arts en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij bijdragen aan duurzame inzetbaarheid en hier de vrije hand in hebben? Dan ben jij bij Argo Advies aan het juiste adres!

Vacature

Adviseur Inzetbaarheid

Argo Advies is een jonge, succesvolle arbodienstverlening waar we gezamenlijk streven naar hetzelfde doel: gezonde medewerkers in een gezonde bedrijfsomgeving. Wij hebben een eigenzinnige kijk op verzuim en willen bewustwording en gedragsverandering ...

Open sollicitatie

Staat er geen passende vacature voor je bij? Stuur ons een open sollicitatie!
Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.