Paradigma - Argo-96
Referenties
Wij werken graag samen

Na al zoveel over onszelf te hebben verteld, laten we nu graag onze klanten aan het woord.

Lees hier wat klanten over ons vertellen

kober kinderopvang
kober kinderopvang

Kober kinderopvang

Ruim 3 jaar maken we nu gebruik van Argo Advies voor onze arbodienstverlening. De dagdagelijkse samenwerking tussen de vaste adviseurs inzetbaarheid van Argo en onze medewerkers, leidinggevenden en P&O werpt zijn vruchten af. Zowel in verzuimgesprekken als in preventieve gesprekken met medewerkers is de bijdrage van groot belang om verzuim te voorkomen of te beperken. Gevraagd en ongevraagd adviseren de medewerkers van Argo de mensen van onze organisatie op een prettige en constructieve wijze.

Kiwa NV

Kiwa N.V.

Argo Advies heeft ons bedrijf 8 jaar geleden meegenomen in de gedragsproblematiek van arbeidsverzuim. Dat was zeker een eyeopener. Bovendien is hun visie dat het verzuim een managementprobleem is, en juist dát spreekt ons erg aan. Sinds onze samenwerking met Argo Advies is ons arbeidsverzuim structureel gedaald. Tenslotte is ...

Kiwa NV
0
0

De Waarden-basisonderwijs

Sinds feb 2018 werken wij naar alle tevredenheid samen met Argo Advies. Wat ons vooral aanspreekt in de samenwerking zijn de korte lijnen, de professionele en doch persoonlijke begeleiding van de directeuren en de medewerkers door de adviseur, de daadkracht en de deskundigheid. De adviseur communiceert duidelijk en open. Ook de samenwerking met de andere disciplines gelinkt aan Argo Advies is zeer prettig. Ook bij deze partijen ervaren wij de korte lijnen en duidelijke communicatie/afspraken in de soms uitdagende re-integratietrajecten. Argo advies ontzorgt ons in deze trajecten door het geven van duidelijke adviezen. Met als resultaat een daling van ons totale verzuimcijfer!

RPC-PET-Power-nieuwlogo

Pet Power

Pet Power is reeds jaren klant van Argo Advies. Wij hebben voor Argo Advies gekozen omdat de filosofie die Argo Advies hanteert één op één aansluit op onze bedrijfsvoering. 

RPC-PET-Power-nieuwlogo