Paradigma - Argo-224
Onze aanpak

Wij nemen niets voor lief

Argo Advies is een arbodienst met een eigenzinnige kijk op verzuim en vitaliteitsmanagement. 

Wij nemen niets voor lief, durven andere vragen te stellen en luisteren naar zowel de werkgever, de leidinggevende als de medewerker. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van de organisatie. Met heldere, transparante communicatie, de juiste experts en een goede samenwerking is het gemakkelijk om resultaatgericht te werk te gaan en garanderen we succes! Wij denken creatief en kijken anders naar uw organisatie. Dit doen wij proactief, eerlijk en kritisch. 

Met de juiste benadering, communicatie en evaluatie brengen wij het verzuim omlaag. Vervolgens willen we natuurlijk dat het verzuimpercentage stabiel blijft. Om deze verlaging en stabiliteit te kunnen realiseren, pakken wij verzuim preventief aan! 

Het team van Argo Advies

Het team van Argo Advies bestaat uit adviseurs inzetbaarheid, bedrijfsartsen, bedrijfsverpleegkundigen, vitaliteitscoaches en PMO(Preventief Medisch Onderzoek)-consulenten. Stuk voor stuk experts op het gebied van arbeidsverzuim. Daarnaast werken wij nauw samen met onze partners PSION (psychologen), Optios (Re-integratiespecialisten), Nidi Bedrijfsopleidingen (opleidingen), Resolu (Bezwaar en beroep, WGA en ziektewet) en Inverzo (arbeidsdeskundigen), zodat wij u een zeer compleet aanbod kunnen bieden.