werk-overleg

Welkom op dearbodienst.nl

Dienstverlening De Arbodienst triage

Op 5 april 2020 heeft GGD GHOR Nederland een procesbeschrijving uitgegeven over testen van zorgmedewerkers op COVID-19 buiten het ziekenhuis. Sinds maandag 6 april 2020 zijn er in het hele land testmogelijkheden beschikbaar voor deze doelgroep, via de GGD.

Het vertrekpunt is dat – op dit moment – coronatesten alleen aangeboden worden aan direct zorgpersoneel, als het resultaat van die test duidelijkheid geeft over het behoud van hun inzetbaarheid. De focus ligt hierin op het testen van zorgmedewerkers met COVID-19-gerelateerde klachten die onmisbaar zijn voor de zorgcontinuïteit, zoals zorgmedewerkers die werken met lichamelijk kwetsbare personen en ouderen.

Heeft u als organisatie niet zelf de middelen of capaciteit om deze triage* vorm te geven? Dan kan De Arbodienst u als klant hierbij ondersteunen. Wij lichten kort toe hoe de werkwijze van De Arbodienst eruit ziet en hoe u gebruik kunt maken van deze additionele dienstverlening.

Dienstverlening De Arbodienst

De GGD heeft een triagelijst opgesteld die wij als arbodienst gebruiken. Wij kunnen via een door ons opgezet team van gedelegeerde professionals, werkzaam in opdracht van een bedrijfsarts, de triage voor uw zorgprofessionals afnemen. U wordt gekoppeld aan een van onze professionals, die uw vaste contactpersoon wordt voor de uitvoering van de triage.

Wilt u gebruikmaken van deze dienstverlening?

Heeft u zorgprofessionals met COVID-19 klachten die werken met lichamelijk kwetsbare personen en ouderen én met zorgprofessionals die onmisbaar zijn voor de zorgcontinuïteit? En bent u klant van Argo Advies en wilt u gebruikmaken van onze dienstverlening? Stuur een mail naar triage.covid19@paradigma.nl, met vermelding van de volgende informatie:

  • Organisatie
  • Aantal medewerkers
  • Contactpersoon
  • Contactgegevens

Een professional binnen Argo Advies neemt vervolgens contact met u op om het proces omtrent de COVID-19 triage vorm te geven voor uw organisatie.

Wij kunnen deze additionele dienstverlening voor u verzorgen tegen een uurtarief van €40,-, exclusief BTW. Dit betreft enkel de ondersteuning die door Argo Advies wordt uitgevoerd.

Meer informatie

Voor meer informatie over het testbeleid voor zorgprofessionals kunt u contact opnemen met uw Adviseur Arbeid & Gezondheid of via het telefoonnummer 088 - 031 32 00.

 


* Triage is het beoordelen van slachtoffers bij o.a. pandemieën, verdeeld in verschillende categorieën naar de ernst van het ziektebeeld. Er wordt gekeken naar wat de ernst is, wat prioriteit heeft en hoeveel tijd de zorg rondom deze vraag kost.

Het Laatste Nieuws