Paradigma - Argo-20

Welkom op dearbodienst.nl

Pak het verzuim in uw organisatie preventief aan!

Daarom heeft De Arbodienst het aanbod aan workshops en trainingen verbreed en online ingericht. Het doel: het verzuim in uw organisatie preventief aanpakken!

Online workshops voor leidinggevenden

Wij kijken niet naar de medische oorzaken van verzuim, maar naar het gedrag van medewerkers en leidinggevenden. In het verzuimproces speelt de leidinggevende een zeer belangrijke rol; hij of zij is de schakel tussen de operatie en het hoger management. De online workshops bieden leidinggevenden praktische handvatten voor de preventie van verzuim; ze zijn gericht op het bevorderen van gesprekstechnieken en het stimuleren van de eigen regie van medewerkers.

Een greep uit de mogelijkheden:

Online workshops voor medewerkers  

Vitaliteit wordt vaak in één adem genoemd met duurzame inzetbaarheid; het is een steeds belangrijker wordend thema voor organisaties. Een vitale medewerker werkt namelijk met meer plezier, is gezonder, productiever, verzuimt minder en zal logischerwijze zijn of haar werk tot op hogere leeftijd zinvol voort kunnen zetten. De online workshops en trainingen van Argo Advies richten zich op dit gezamenlijke belang voor medewerkers en werkgevers en bevorderen van het eigenaarschap van medewerkers. Wij vinden namelijk dat medewerkers een grote rol spelen in hun eigen arbeidsverzuim; zij hebben hier zelf de regie en de verantwoordelijkheid over.

Een greep uit de mogelijkheden:

Bekijk ons aanbod!

Folder trainingen en workshopsBenieuwd naar ons gehele aanbod aan online workshops? Bekijk dan de folder: Online Workshops De Arbodienst

Wilt u zich aanmelden voor een workshop? Ga dan naar 'trainingen en workshops'. Voor vragen kunt u contact opnemen met trainingen@dearbodienst.nl.

Het Laatste Nieuws