Paradigma - Argo-197
Informatie medewerkers

Als het gaat om uw gezondheid, bent u de grootste expert

Argo Advies is een arbodienst die voor u als medewerker veel kan betekenen: de adviseur inzetbaarheid is naast uw leidinggevende uw vaste aanspreekpunt indien u onverhoopt in het verzuim terecht komt. Hij of zij zorgt ervoor dat u zich met name bezig kunt houden met uw herstel en dat alles op de achtergrond goed en netjes is geregeld en verloopt.
 

De adviseur inzetbaarheid is te allen tijde op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving en kijkt objectief samen met u en uw leidinggevende naar de mogelijkheden die u nog wel heeft binnen arbeidsverzuim, zodat u op een prettige wijze betrokken kunt blijven bij uw werk. 

De Adviseur Inzetbaarheid is de brug tussen u en uw werkgever. Zo kunnen zaken die voor u misschien lastig zijn om aan te kaarten of te verwoorden op een prettige en veilige manier bespreekbaar worden gemaakt. In sommige gevallen spelen er zaken die u misschien eerst wilt bespreken met een onafhankelijk persoon buiten de organisatie; dit kan in vertrouwen met de Adviseur Inzetbaarheid die aan uw organisatie is gekoppeld. 

Aandacht werkt beter!

Als het gaat om arbeidsverzuim staat u als medewerker centraal. Wij hebben oprechte intresse in u en we willen uw situatie begrijpen. Daarnaast vergeten we niet dat ieder mens uniek is, en zo ook de situatie waarin u zich bevindt. Daarom vinden wij persoonlijke benadering en aandacht voor het individu het allerbelangrijkste. Vanzelfsprekend bieden wij maatwerk.  

Argo Advies maakt deel uit van paraDIGMA groep, waardoor wij vele expertises in huis hebben. Hierdoor kan uw Adviseur Inzetbaarheid direct voor u schakelen ter voorkoming van arbeidsverzuim of ten behoeve van uw re-integratietraject. We werken nauw samen met onze partners binnen paraDIGMA groep, zoals PSION (psychologen), Optios (Re-integratiespecialisten), Nidi Bedrijfsopleidingen (opleidingen), Resolu (Bezwaar en beroep, WGA en ziektewet) en Inverzo (arbeidsdeskundigen). 

Preventie

Ook preventief kunnen wij veel voor u betekenen. Arbeidsverzuim is in sommige gevallen te voorkomen. U als medewerker kunt hier een grote bijdrage aan leveren. Door goed contact te houden met uw werkgever en aan te geven wat u nodig heeft om vitaal te blijven, kunt u zelf een hoop voorkomen. Want als het gaat om uw gezondheid, bent u tenslotte de grootste expert. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?