Eigenrisicodragerschap & Schadelastbeheersing

Geachte relatie,

Wanneer uw werknemer na 2 jaar ziekte een WGA uitkering ontvangt ziet u dat in de premies Werkhervattingskas terug. Voor uw vaste personeel in de premie WGA-Vast en voor uw tijdelijke personeelsleden in de WGA-Flex. 

Per 1 januari 2017 worden WGA-vast en WGA-flex samengevoegd. Hierdoor ontstaat een compleet nieuwe situatie waarbij u voor de gehele WGA een keuze gaat maken tussen publiekelijk verzekeren via het UWV of eigenrisicodragerschap (ERD) voor de gehele WGA. Voor uw bedrijf is het dus essentieel een weloverwogen en gefundeerde keuze te maken want de financiële impact is enorm. 

Veel tijd krijgt u voor deze belangrijke keuze niet. Vóór 1 oktober aanstaande moet uw keuze bij de Belastingdienst binnen zijn. Of u nu al Eigenrisicodrager bent of niet.  

Argo Advies nodigt u graag uit om de workshop Eigenrisicodragerschap & Schadelastbeheersing bij te wonen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Wij informeren u tijdens deze workshop over de ontwikkelingen in de sociale zekerheid en hoe u zich kunt voorbereiden op deze belangrijke keuze.

Na deze bijeenkomst heeft u de basiskennis om te onderzoeken welke stap de juiste is voor uw organisatie ten aanzien van de wetswijzigingen en bent u op de hoogte van alle gevaren en valkuilen. Een belangrijke eerste stap.

Bent u Eigenrisicodrager WGA? Dan is deze workshop helemaal interessant. Want u krijgt hier de kennis om ook in de toekomst verzekerbaar te blijven!

U kunt zich inschrijven op één van onderstaande data:  

  • Donderdag, 10 maart. 9.30-13.00 te Nieuwegein (vol)
  • Donderdag, 17 maart, 9.30-13.00 te Etten-Leur (vol)
  • Donderdag, 31 maart, 9.30-13.00 te Etten-Leur (vol)
  • Donderdag, 7 april. 9.30-13.00 te Nieuwegein

Bent u verhinderd op 7 april aanstaande maar toch geïnteresseerd in de wijzigingen? Neem dan contact op met David van den Berg via erd@argoadvies.nl

Als u graag een introducee mee wilt nemen mag dat uiteraard. Schrijf die persoon ook in in verband met het verzorgen van de lunch.

Inschrijfformulier

Uw contactgegevens

Inschrijving

Introducee

Indien u meer dan één introducee mee wilt nemen dan kan u dat hieronder aangeven bij de opmerkingen. Geef dan per persoon dezelfde informatie door als hierboven.

Overige opmerkingen